De ideale keuken voor InteriorJunkie's Suikerbossie

De ideale keuken voor InteriorJunkie's vakantiehuisje

De keuken in het Drentse vakantiehuisje 'Suikerbossie' van Elisah (beter bekend als InteriorJunkie) was aan vervanging toe. Het natuurhuisje (ook te zien op Instagram) staat middenin het Drents-Griese Wold. Eerder deelden we al een blog met video over het keuzeproces, maar nu kunnen we het eindresultaat met jullie delen! Het is een prachtige keuken geworden vol slimme oplossingen en handige accessoires. 

Eindresultaat bekijken  Meer over het keuzeproces 

 

Tijd voor een kijkje in de keuken

Na haar bezoek aan onze stand op de woonbeurs kwam ze naar onze winkel in Cruquius. Ze zocht naar natuurlijke materialen en koos voor onze Linea deur in de kleur helder eiken. Samen met onze aankoopadviseur Sanne stelde ze haar keuken volledig samen. Deze werd in 3D uitgetekend en uiteindelijk levensgroot getoond in onze ontwerpstudio. En nu is het moment daar: De keuken is geleverd, gemonteerd en klaar om gestyled te worden!

Natuurlijke uitstraling

Het natuurhuisje staat middenin een Drents natuurgebied. Elisah was er dus al snel aan uit dat de keuken moest bestaan uit natuurlijke materialen. Ze koos voor de houten Linea deur in de kleur helder eiken met verticale groeven. Hierdoor lijkt het lage huisje optisch ook wat groter, win-win! 

De combinatie met het keramieken blad dat doorgetrokken wordt als achterwand, maakt de keuken één mooi, natuurlijk geheel. Dit blad is ook nog eens kras- en hittebestendig, dat is wel fijn gezien het huisje ook vaak verhuurd wordt. Verder past de travertin look helemaal bij de rest van het huisje en de omgeving. 

Maak zelf een moodboard

Suikerbossie keuken

Bronzen details InteriorJunkie

Bronskleurige details

Naast handig, is de Quooker ook een stijlvolle toevoeging aan de keuken. De kraan past perfect bij de greeplijsten en ook de spoelbak is in dezelfde kleur uitgevoerd. Elisah vindt het fijn als mensen in Suikerbossie helemaal tot rust komen, daarom is de duurzame Quooker voor haar een belangrijke toevoeging. Het maakt het koken een stuk makkelijker en zorgt er ook voor dat je binnen een handomdraai een kop thee klaar hebt als je een tijdje verblijft in het natuurhuisje. Wel zo ontspannen!

Slimme oplossingen

De keuken in het natuurhuisje van InteriorJunkie wordt door verschillende mensen gebruikt, daarom was het belangrijk dat de keuken handig is ingedeeld en van alle gemakken voorzien is. Op aanraden van Bruynzeel Keukens koos Elisah voor:

  • Greeploos met greeplijsten om lades makkelijk te openen
  • Wandplanken voor decoratie en extra opbergruimte
  • Extra smalle vaatwasser
  • Ideale werkhoogte voor de gemiddelde Nederlander
  • Verlichting onder de wandplank voor goed zicht in de keuken
  • Zwarte oven en inductiekookplaat om makkelijk de lekkerste gerechten klaar te maken

 

Wil jij ook slimme tips om jouw keuken zo handig mogelijk in te richten? Kom langs bij één van onze winkels voor vrijblijvend, persoonlijk advies. We werken een 3D-ontwerp voor je uit en je ontvangt daarbij een transparante offerte waarin je precies ziet wat je voor welk onderdeel betaalt. Dat is wel zo ontspannen kiezen! 

Afspraak maken Winkeloverzicht

Slimme oplossingen Interior Junkie

Meer keukeninspiratie opdoen? 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.