Recept
Laat de boter in een pan smelten. Roer bloem met water en wat melk tot een glad beslag. Voeg de eieren, het zout en de 50 g boter toe. Giet met een kleine pollepel een beetje beslag in de hete pan en verdeel dit. Draai de pannenkoek om zodra de bovenkant droog is en de randjes loslaten.
Snij de bananen in plakjes en besprenkel met citroensap. Verhit 2 eetlepels boter in een pan en bak de plakjes banaan kort aan. Voeg honing toe en meng voorzichtig. Lepel de banaan daarna op de pannenkoek.
Smelt de chocolade en 1 eetlepel boter au bain-marie. Dit doe je door de chocolade door te roeren in een hittebestendige kom te plaatsen op een pan met lichtjes kokend water. De kom mag het water niet raken. Laat de chocolade zachtjes smelten en roer geregeld om. Versier daarna de pannenkoek met banaan door de gesmolten chocolade van een lepel af te laten lopen. Zo maak je de streepjes met gesmolten chocolade.