Zo maak je de mini MonChou taartjes met lemon curd
Maal de Bastognekoeken tot fijne kruimels in een keukenmachine. Smelt de boter in een pannetje en voeg hier de koekkruimels aan toe. Roer goed door tot een stevige massa.
Schep het mengsel in de quichevormpjes, verspreid gelijkmatig over de bodem en druk stevig aan (ook tegen de randen). Zet de vormpjes in de koelkast zodat de bodems steviger kunnen worden.
Ondertussen maak je de vulling voor de taart. Klop in een kom de MonChou, suiker en vanillesuiker romig. Giet de slagroom er rustig bij terwijl je blijft mixen. De room is klaar als het een stevig, glad en romig mengsel is.
Schep de vulling op de afgekoelde taartbodems en verdeel gelijkmatig. Verdeel nu ook wat lemon curd over de taartjes. Zet de taartjes minimaal 1 uur in de koelkast zodat de vulling goed stevig kan worden.
Voordat je de taartjes serveert, decoreer je deze met wat kleine paaseitjes.
Tip: Maak zelf lemon curd met dit recept van Laura's Bakery en verdeel dit over de MonChou taartjes.
Recept afdrukken