DKG finalist Koning Willem 1 Prijs

April 2024

Afgelopen april had DKG, moederbedrijf van Bruynzeel Keukens, de eer deel te nemen aan de finale van de prestigieuze Koning Willem I Stichting Prijs voor Duurzaam en Innovatief Ondernemerschap, in de categorie Grootbedrijf. Hoewel DKG niet als winnaar uit de bus kwam, zijn wij ontzettend trots dat we in de finale stonden en het podium mochten delen met inspirerende bedrijven als Royal Cosun(de uiteindelijke winnaar) en Royal Koopmans, twee prachtige koninklijke bedrijven met een lange historie. Uiteraard feliciteren wij Royal Cosun van harte met deze mooie overwinning.

Finalist Koning Willem 1

De finaleplaats voor deze belangrijke prijs is echter een erkenning op zich voor gedurfd ondernemerschap en duurzame en innovatieve initiatieven van DKG de afgelopen jaren. Het onderschrijft de DKG missie als keuken-regisseur: het bieden van duurzame en innovatieve oplossingen voor een breed publiek op het gebied van woon en leefgenot. 

De finaleplaats in deze prestigieuze competitie “De Oscars van het Nederlandse Bedrijfsleven” toont aan dat wij op de goede weg zijn en een uitstekende positie hebben om onze strategie verder vorm te geven. Wij zijn enorm trots op DKG en op het team dat er zoveel energie en spirit in heeft gestoken om DKG daar te brengen en op zo'n hoog niveau zo overtuigend te presenteren. Laten we samen blijven streven naar een duurzame toekomst!

Finalist Koning Willem 1

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?