Delta Agrifood Business en Bruynzeel Keukens
In het bruisende hart van ondernemend Bergen op Zoom staat het Delta Agrifood Business (DAB), een vooraanstaand innovatiecentrum dat de krachten bundelt van bedrijfsleven en onderwijs. Het DAB fungeert als een dynamische broedplaats waar kennis wordt vergaard en gedeeld op het gebied van Agrifood. Het richt zich specifiek op belangrijke thema's zoals de transitie van dierlijke naar plantaardige eiwitten, baanbrekende ontwikkelingen in gepersonaliseerde voedselproductie (waaronder 3D-printing), en innovatieve methoden voor duurzame voedselverpakkingen en -materialen. Hier wordt de toekomst van voedselproductie vormgegeven, met een focus op slimmere, duurzamere en circulaire benaderingen in het verbouwen, kweken en bewerken van voedsel en grondstoffen.
De keuken fungeert als het kloppende hart van dit innovatieve centrum. Het is de plek waar ideeën ontstaan, waar samenwerking gedijt, en waar de essentie van voedselinnovatie wordt beleefd. Om deze essentie kracht bij te zetten, heeft Bruynzeel Keukens een keuken geleverd die vervaardigd is uit biobased materialen. Deze keuze sluit naadloos aan bij de ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen van het DAB. Met deze biobased keuken wordt niet alleen een statement gemaakt, maar wordt ook daadwerkelijk invulling gegeven aan een circulaire en toekomstgerichte visie op voedselinnovatie.
Meer lezen over onze Circo keuken?